Dakdekker Haren

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Dakisolatie voorkomt daklekkage!

Voor de beste dakdekker in Haren moet u bij Gonzalez Dakbedekking zijn. Ons dakdekkersbedrijf werkt namelijk alleen met ervaren en vakbekwame dakdekkers. Bovendien gebruiken wij enkel het beste materiaal voor op uw dak. Welke klus wij ook uitvoeren met bitumineuze dakbedekkingen; wij werken alles altijd netjes af en geven een garantie van maar liefst tien jaar op een waterdicht dak. Heeft u dus in Haren ook behoefte aan een dakdekker voor een dak te leggen, dakrenovatie of wilt u nieuwe dakisolatie aan laten brengen? Mail ons dan snel!

Onze dakdekker komt naar Haren voor uw dak

Onze dakdekker heeft al vaak klussen mogen uitvoeren in het mooie Haren. Wij vertellen u graag hoe dit te werk kan gaan, aan de hand van een voorbeeld. Een bedrijfspand met een plat dak had op diverse plekken wat last van waterschade. Via de muren liep water naar beneden. Het was echter niet duidelijk waar precies het water vandaan kwam en wat er aan gedaan kon worden. Ons dakdekkersbedrijf werd ingeschakeld. Of onze dakdekker zo snel mogelijk naar Haren kon komen.

Er was haast bij, omdat de schade tegen de muren wellicht blijvend kon worden. Toen onze dakdekker aankwam voerde hij eerst een geheel vrijblijvende dakinspectie uit. Hij constateerde een daklekkage in het oude platte dak. Toen hij dit meedeelde aan de eigenaren van het bedrijfspand, werd hij gevraagd de gaten direct te dichten. Na de dak reparatie kon ons dakdekkersbedrijf weer vertrekken vanaf zeer tevreden klanten.

Dakdekker Haren

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

De hoogste kwaliteit

Nu is leggen van daken natuurlijk niet het enige dat onze dakdekkers doen. U kunt Gonzalez Dakbedekking natuurlijk ook inschakelen als u uw hele dak in Haren gerenoveerd wilt hebben. Gelijkertijd met deze dakrenovatie kunnen onze vakmensen ook dakisolatie aanbrengen of een dakraam plaatsen. U dak kan dan weer voor jaren mee. Klinkt u dat als muziek in de oren? Wat dacht u dan van de volgende punten?

  • Al onze medewerkers zijn zeer ervaren en vakbekwaam
  • Onze dakinspecties zijn geheel vrijblijvend
  • Wij geven tien jaar garantie op waterdichte daken
  • Onze medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk
  • Bij ons heeft u altijd één vast aanspreekpunt
Dakdekker
Gonzalez-dakbedekking-2
Gonzalez Dakbedekking

Mogen wij u helpen?

Kortom, voor de beste dakdekker in Haren hoeft u niet meer verder te zoeken. Laat onze dakdekker naar het mooie Haren toekomen. Benader dakdekkersbedrijf Gonzalez Dakbedekking vandaag nog en laat uw pand voorzien van een gerenoveerd, nieuw of perfect bedekt dak. Mail naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Kies ook voor de beste dakdekker van Haren!