Daklekkage

Lekkend dak?

Niets is zo vervelend als een daklekkage. Uw huis of bedrijfspand wordt nat van binnen. Ook kan het blijvende schade aan uw plafond of muren aanbrengen. Schakel daarom tijdig Gonzalez Dakbedekking in. Wij verhelpen uw daklekkage snel, netjes en professioneel. Hiervoor gebruiken wij enkel het beste materiaal. Na onze reparatie kan uw dak weer voor jaren mee. Wij geven niet voor niets tien jaar garantie op een waterdicht dak. Zoekt u een bedrijf om uw daklekkage te verhelpen? Dan bent u dus bij Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres.

Een daklekkage is nog niet alles

Als een daklekkage laat repareren door de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Zo werken wij met de nieuwste en beste EPDM en bitumineuze dakbedekking. Dit is hét perfecte materiaal voor een plat dak. Het is zeer sterk, flexibel, UV-bestendig en waterdicht. Lekt uw dak, maar wilt u de daklekkage niet alleen verhelpen met een reparatie? Overweeg dan een volledige dakrenovatie te bestellen. U kunt dan tegelijkertijd uw dak laten isoleren. Dit verstevigt uw nieuwe dak nog beter en houdt de warmte in uw huis of bedrijfspand beter vast. Wist u namelijk dat tot wel 25% van de warmte in een pand ongemerkt ontsnapt via het dak? Wacht daarom niet langer en schakel vandaag nog de experts van Gonzalez Dakbedekking in. Wij verhelpen uw daklekkage, voordat u het weet.

Hier kunt u van op aan

Als uw dak lekt, wilt u natuurlijk dat dit snel, goed en blijvend verholpen wordt. Bij Gonzalez Dakbedekking bent u dan aan het juiste adres. Al onze klantvriendelijke medewerkers zijn al jaren ervaren in het repareren en renoveren van daken. Zij zijn zeer vakbekwaam en volgen de laatste trends in EPDM en bitumineuze dakbedekking op de voet. Misschien heeft u onze medewerkers al wel eens gezien in het noorden van het land. Zij staan aldaar bekend als betrouwbare en bewezen vakmensen. Hierbij nog even een opsomming van hun topkwaliteiten:

  • Zij werken met enkel het beste materiaal
  • Zij zijn uiterst klantvriendelijk
  • Zij leveren de hoogste kwaliteit daken
  • Zij zijn ervaren en vakbekwaam
  • Zij worden zeer positief beoordeeld door onze klanten

Wij verhelpen graag uw daklekkage

U begrijpt dat uw dak zo snel mogelijk weer waterdicht moet worden gemaakt. Wacht daarom niet langer en schakel nu de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking in. Wij komen uw dak ook graag eerst geheel vrijblijvend inspecteren als u dat wenst. Bel ons via telefoonnummer 06-46543830 of mail naar e-mailadres info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij verhelpen graag uw daklekkage!

daklekkage