Dakdekker

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Het dak op gaan

Bent u op zoek naar een vakbekwame en vriendelijke dakdekker? Schakel dan Gonzalez Dakbedekking in. Onze dakdekkers zijn allen al vele jaren ervaren in bitumineuze dakbedekking. Daarbovenop hanteren wij één aanspreekpunt voor onze klanten.

Als u aan ons uit heeft gelegd wat uw wensen zijn, dan spelen wij dit zorgvuldig door binnen ons bedrijf. Zodra onze dakdekker bij u aan de slag gaat, weet hij precies wat er van hem verwacht wordt. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze diensten.

dakdekker

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Dit doet onze dakdekker allemaal

Onze dakdekker is voor allerhande klussen een dak op te sturen. Voor particulieren en bedrijven. Wilt u een compleet nieuw dak? Onze dakdekker legt deze graag bij u aan. Heeft u een dak dat geisoleerd moet worden? Ook daar draait onze dakdekker zijn hand niet voor om. Soms moet er een heuse dakrenovatie plaats vinden. Dakdekkersbedrijf Gonzalez Dakbedekking is expert in het renoveren van daken. Wij gebruiken namelijk enkel het beste materiaal. U kunt ervan op aan dat wij kwalitatief hoogwaardige daken realiseren. Alle daken werken wij netjes af en kunnen weer voor jaren mee. Onze daken zijn daarnaast zeer sterk en waterdicht. Wist u dat wij zelfs een garantie van tien jaar geven op onze waterdichte daken? Wacht dus niet langer en besluit vandaag nog onze dakdekker in te schakelen. U kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens. Mail vandaag nog!

Voor elke klus

Weet u niet precies wat er mis is aan uw dak, maar ervaart u wel problemen? Lekt uw dak bijvoorbeeld? Of beginnen de platen los te laten? Misschien merkt u wel dat veel warmte uit uw huis ontsnapt door uw niet-geïsoleerde dak. Nodig onze dakdekker dan uit voor een geheel vrijblijvende dakinspectie. Na een grondige controle zal hij vertellen hoe de staat van uw dak is. Mocht er iets moeten gebeuren, dan legt hij u zorgvuldig en gedetailleerd uit wat hij voor u kan betekenen. Dit zou bijvoorbeeld een van de volgende dingen kunnen zijn:

Voor al uw klussen op het dak

Kortom, u kunt onze dakdekker voor al klussen op het dak inschakelen. Mail vandaag nog naar Gonzalez Dekbedekking. Voor klantvriendelijke en vakbekwame dakdekkers hoeft u maar één telefoontje te plegen. Zij nemen uw dak graag onder handen. Stuur een mail naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Onze dakdekker helpt u graag!