Dakbedekking

Nieuw dak nodig?

Voor al uw dakzaken moet u bij Gonzalez Dakbedekking zijn. Wij zijn dé expert op het gebied van bitumineuze en EPDM dakbedekking. U kunt uw dak door onze vakmensen laten repareren, renoveren of u laat een geheel project realiseren. Als u een klus door Gonzalez Dakbedekking laat uitvoeren, dan weet u zeker dat uw dak voorzien wordt van het beste materiaal. En dat is nog niet alles. Kijkt u mee naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

Hier staat Gonzalez Dakbedekking voor

Onze vakmensen hebben al veel bezoekjes gebracht aan diverse plaatsen in Noord-Nederland. Wij voeren allerhande klussen uit bij zowel bedrijven als particulieren. Dit kan variëren van een kleine dak reparatie tot een volledige dakrenovatie. En wat dacht u bijvoorbeeld van het isoleren van uw dak via de beste dakisolatie? Uw pand verliest daardoor minder warmte via uw dak, wat u uiteindelijk vele stookkosten bespaart! Schakel dus voor al klussen op het dak de experts van Gonzalez Dakbedekking in. Velen zijn u al voorgegaan. Wellicht heeft u ons al eens zien rijden in ons bekende witte busje? Of u heeft één van onze specialisten aan het werk gezien op een dak. Wij krijgen veel positieve reacties en complimenten op onze daken. Wij zijn dan ook gepast trots op ons werk. Vanwege deze zekerheid in kwaliteit geven wij tien jaar garantie op een waterdicht dak. Wacht dus niet langer en kies ook voor Gonzalez Dakbedekking!

dakbedekking

Hier herkent u ons aan

Wij zijn uiteraard niet het enige bedrijf dat aan dakbedekking doet. Om ons toch te kunnen onderscheiden van anderen, hanteren wij bewust enkele mooie kernwaarden. Deze worden zeer gewaardeerd door onze klanten. Zo vinden zij het erg prettig dat wij één aanspreekpunt hebben. Alle afspraken zijn daardoor erg helder. Negatieve verrassingen achteraf zijn daardoor uitgesloten. Verder herkent u ons aan het volgende:

  • Beste materiaal
  • Hoogste kwaliteit daken
  • Klantvriendelijke medewerkers
  • Ervaren personeel
  • Tien jaar garantie

Bel ons vandaag nog

U begrijpt, Gonzalez Dakbedekking is uw ideale partner als het om uw dak gaat. Bel ons vandaag nog. Wij komen snel naar u toe om uw dak onder handen te nemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-46543830. Een mail sturen met daarin uw vraag of verzoek kan naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Dankzij Gonzalez Dakbedekking kan uw dak weer jaren mee!