Dakrenovatie

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Wanneer uw dak niet meer voldoet

Is uw huis of bedrijfspand toe aan een dakrenovatie? Wacht dan niet langer en schakel de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking in. Zodra een dak mankementen begint te vertonen, is het namelijk van groot belang direct in te grijpen.

Of het nu om een kleine, beginnende lekkage gaat, of er wat platen los beginnen te laten: een dakrenovatie zorgt ervoor dat uw dak straks weer voor jaren mee kan en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Om die zekerheid te tonen, geven wij u maar liefst tien jaar garantie op een waterdicht dak. Meer weten? Neem contact op met onderstaande gegevens!

Dakrenovatie

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Gonzalez Dakbedekking doet meer dan dakrenovatie!

De vakmensen van Gonzalez Dakbedekking realiseren graag een dakrenovatie op uw huis of bedrijfspand. Wij zijn immers dé expert als het gaat om bitumineuze dakbedekking. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen elk huis of bedrijfspand voorzien van een complete dakrenovatie. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwhuis heeft of dat u de eigenaar bent van een oude boerderij: bij Gonzalez Dakbedekking zijn we in staat om elk dak te renoveren en netjes af te werken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dakrenovatie? Lees dan snel verder! Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onderstaande gegevens!

Dakrenovatie met dakisolatie

Gonzalez Dakbedekking kan nog veel meer voor u betekenen naast dakrenovatie. Wist u namelijk dat onze specialisten ook uw dak kunnen voorzien van dakisolatie? Misschien is dat wel de reden waarom u denkt over een dakrenovatie. Tijdens de dakrenovatie kan namelijk meteen isolatiemateriaal geplaatst worden. Mocht u dit nog niet overwogen hebben, realiseer u dan dat ongeveer 25% van de warmte in uw pand ontsnapt via het dak. Met de juiste isolatie houdt u de warmte beter vast in uw huis of bedrijfspand en bespaart u dus enorm op stookkosten! Goed voor het milieu en goed voor de portemonnee. Wilt u meer weten over de andere diensten die Gonzalez Dakbedekking aanbiedt? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Dakbedekking3
Dakrenovatie
Gonzalez Dakbedekking

Andere diensten van Gonzalez Dakbedekking

Maar ook voor dakramen of gehele projecten bent u bij Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres. Heeft u altijd al extra ruimte willen hebben op uw bovenverdieping? Laat een dakraam of lichtkoepel plaatsen door Gonzalez Dakbedekking. Welke mankementen uw dak momenteel ook heeft: laat onze dakdekker bij u langs komen. Heeft u daklekkage? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een expert om hulp vraagt. Daklekkage kan namelijk zorgen voor grote schade aan de muren of aan het plafond van uw huis of pand. Bij Gonzalez Dakbedekking kunnen we uw daklekkage verhelpen met onze spoeddienst. Als u twijfelt aan de staat waarin uw dak verkeert, bieden wij een vrijblijvende dakinspectie aan! Zo weet u precies wat er aan uw dak mankeert en aan toe bent. Behalve een dakrenovatie verzorgt Gonzalez Dakbedekking dus ook voledige projecten!

Onze garanties

Doordat de experts van Gonzalez Dakbedekking altijd werken met de beste spullen en materialen, kunnen we u een ruime garantie geven op het werk dat door ons geleverd is. Gonzalez Dakbedekking biedt tien jaar garantie op een waterdicht dak. Maar dat is niet de enige garantie die wij geven. Als u besluit een dakrenovatie te laten plaatsvinden, garanderen wij u tenminste het volgende:

  • Onze producten zijn gemaakt van het beste materiaal
  • Onze daken zijn van de hoogste kwaliteit
  • Onze medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk
  • Onze vakmensen zijn ervaren en vakbekwaam
  • Onze diensten staan zeer positief bekend in het noorden

Onze klanten zijn tevreden over het werk dat wij leveren. Ons klantenbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Dus, bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met specialisten die uw dakrenovatie of dakbedekking verzorgen? Neem dan contact op met onderstaande gegevens!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Kortom, het renoveren van een dak moet niet te lang op zich laten wachten. Voor dakrenovatie en dakbedekking moet u bij Gonzalez Dakbedekking zijn! Twijfelt u aan de staat van uw dak en wilt u een vrijblijvende inspectie aanvragen? Ook dat is mogelijk! Vraag een vrijblijvende inspectie aan, dan komen de specialisten van Gonzalez Dakbedekking een keer bij u langs! U kunt op onze website uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mailen kan natuurlijk ook. Dit kunt u doen naar info@gonzalezdakbedekking.nl. De specialisten van Gonzalez Dakbedekking helpen u graag met de dakrenovatie van uw huis of bedrijfspand!