Dakrenovatie

Wanneer uw dak niet meer voldoet

Is uw huis of bedrijfspand toe aan een dakrenovatie? Wacht dan niet langer en schakel de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking in. Zodra een dak mankementen begint te vertonen, is het namelijk van groot belang direct in te grijpen. Of het nou om een kleine, beginnende lekkage gaat, of er wat platen los beginnen te laten. Een dakrenovatie zorgt ervoor dat uw dak straks weer voor jaren mee kan. Om die zekerheid te tonen, geven wij u maar liefst tien jaar garantie op een waterdicht dak. Kijkt u mee naar ons volledige aanbod?

Een dakrenovatie is nog niet alles

De vakmensen van Gonzalez Dakbedekking realiseren graag een dakrenovatie op uw huis of bedrijfspand. Zij zijn immers dé expert als het gaat om EPDM en bitumineuze dakbedekking. Maar zij kunnen nog veel meer voor u betekenen naast het renoveren van uw dak. Wist u namelijk dat onze specialisten ook uw dak kunnen voorzien van dakisolatie? Misschien is dat wel de reden waarom u denkt over een dakrenovatie. Tijdens de dakrenovatie kan namelijk meteen isolatiemateriaal geplaatst worden. Mocht u dit nog niet overwogen hebben, realiseer u dan dat de warmte in uw pand tot wel 25% ontsnapt via uw dak. Met de juiste isolatie houdt u de warmte beter vast in uw huis of bedrijfspand en bespaart u dus enorm op stookkosten! Maar ook voor dakkapellen, dakreparaties of gehele projecten bent u bij Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres. Kortom, welke mankementen uw dak momenteel ook vertoont: laat onze dakdekker bij u langs komen. Een dakinspectie is bovendien geheel vrijblijvend! U kunt dan altijd nog bepalen of een dakrenovatie daadwerkelijk nodig is. Ideaal toch?

Onze garanties

Zoals u heeft gelezen geven wij tien jaar garantie op een waterdicht dak. Maar dat is niet de enige garantie die wij geven. Als u besluit een dakrenovatie te laten plaatsvinden, garanderen wij u tenminste het volgende:

  • Onze producten zijn gemaakt van het beste materiaal
  • Onze daken zijn van de hoogste kwaliteit
  • Onze medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk
  • Onze vakmensen zijn ervaren en vakbekwaam
  • Onze diensten staan zeer positief bekend in het noorden

dakrenovatie

Bel ons nu

Kortom, het renoveren van een dak moet niet te lang op zich laten wachten. Bel ons nu voor een renovatie of een inspectie vooraf. U benadert Gonzalez Dakbedekking via telefoonnummer 06-46543830 of e-mailadres info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij realiseren graag uw dakrenovatie!