Dakdekkersbedrijf

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Nieuwe dak nodig? Mail ons dakdekkersbedrijf

Zoekt u een dakdekkersbedrijf? Dan bent u bij de dakdekkers van Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn expert op het gebied van bitumineuze dakbedekking.

Wij kunnen uw dak isoleren en renoveren. Ook leggen wij dakisolatie aan. Voor hele projecten omtrent uw dak kunt u ook bij ons dakdekkersbedrijf terecht. Welke klus wij ook uitvoeren; onze specialisten gebruiken altijd het beste materiaal. Van het begin tot de afwerking. Het resultaat is sterk, duurzaam en waterdicht. Wist u dat wij tien jaar garantie geven op onze waterdichte dak.

Dakdekkersbedrijf

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Hét dakdekkersbedrijf van het noorden

Misschien heeft u anderen al eens over ons horen spreken. Dat kan een particulier zijn of een bedrijf. Wij helpen namelijk zo veel mogelijk klanten. Vele kennen ons als hét dakdekkersbedrijf van het Noorden. Vanuit onze vestigingsplaats Groningen bedienen wij de hele regio. U kunt bij ons voor van alles terecht. Een geheel project, inclusief dakraam? Laat dan maar aan ons over.

Heeft u een dak waar wat aan mankeert, maar u weet niet precies wat het is? Laat ons dan langskomen voor een dakinspectie. Deze is geheel vrijblijvend en kan zelfs buiten kantooruren plaatsvinden! De dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf vertellen u dan duidelijk wat zij constateren in uw dak. Zij geven ook direct de opties van wat er aan gedaan kan worden. U staat dan vrij te besluiten of onze specialisten de klus direct op mogen pakken. Neem dus het zekere voor het onzekere en schakel dakdekkersbedrijf Gonzalez Dakbedekking in.

Onze eigenschappen

Als u nog niet van ons gehoord heeft, vertellen wij u graag wat meer over onze eigenschappen. Als u een klus uit laat voeren door ons dakdekkersbedrijf, dan weet u een paar dingen zeker. Wij garanderen u namelijk onder andere:

  • Producten van het beste materiaal
  • Daken van de hoogste kwaliteit
  • Klantvriendelijke medewerkers
  • Zeer ervaren en vakbekwaam personeel
  • Tien jaar garantie op waterdichte daken

Schakel onze dakdekkers in

Kortom, als u zoekt naar een betrouwbaar en bewezen dakdekkersbedrijf, dan zit u bij Gonzalez Dakbedekking goed. U kunt bij ons terecht voo, een dakrenovatie, een dakisolatie en volledige projecten. Mail ons vandaag nog via info@gonzalezdakbedekking.nl. Ons dakdekkersbedrijf maakt uw dak weer helemaal perfect!