Dakdekker Roden

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Dakbedekking, dakisolatie en dakrenovatie!

Onze dakdekker in Roden helpt u gegarandeerd aan een kwaliteitsdak dat nog jaren mee kan. We hebben het in dit geval over een dak van kunststof, bitumineuze dakbedekkingen. Gonzalez Dakbedekking is dé specialist als het gaat om deze vorm van daken. Of onze vakmensen nou ingezet worden voor een inventieve dak renovatie, een volledige dakrenovatie of zij uw platte dak mogen voorzien van dakisolatie: onze dakdekker pakt elke klus even graag op. Kijkt u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Kent u onze dakdekker in Roden al?

Onze dakdekker is een graag gezien gezicht in Roden en omgeving. Dit is zo gekomen, omdat ons dakdekkersbedrijf al vele mooie projecten heeft mogen voltooien in deze regio. Zo hebben wij al vaak een dak isolate  uit mogen voeren. Bijvoorbeeld bij een lekkend plat dak of losse bladen. Maar ook van een volledige dakrenovatie zijn onze dakdekkers niet vreemd. Wat u natuurlijk ook kunt doen, is onze dakdekker tijdens zo’n dakrenovatie vragen uw dak te voorzien van dakisolatie.

Na zo’n klus is uw dak ook weer compleet waterdicht. Dit komt omdat wij enkel werken met het beste materiaal. Om u deze zekerheid mee te geven, krijgt u van ons maar liefst tien jaar garantie op een waterdicht dak. Bent u in Roden inmiddels ook overtuigd van onze kwaliteit? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens!

Gonzalez Dakbedekking

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Kernwaarden van ons dakdekkersbedrijf

Als u onze dakdekker naar Roden laat komen, dan kunt u onze dakdekker eerst een geheel vrijblijvende dakinspectie laten uitvoeren. Onze specialist controleert dan de staat van uw dak. Hij constateert dan wat er precies aan de hand is. Vervolgens zal hij uitvoerig met u bespreken wat er verbeterd kan worden. U heeft dan de vrijheid te besluiten of de klus (direct) uitgevoerd mag worden. Soms voldoen daken nog prima, en geeft de vakman misschien enkel wat tips mee. Wat onze dakdekker ook bij u in Roden komt doen; hij hanteert de volgende kernwaarden:

  • Ervaren
  • Vakbekwaam
  • Werkt met enkel het beste materiaal
  • Klantvriendelijk
  • Levert enkel kwaliteit
Dakdekker
Gonzalez-dakbedekking-2
Gonzalez Dakbedekking

Mogen wij naar Roden toe rijden?

Wacht dus niet langer en laat ons dakdekkersbedrijf naar Roden toe rijden. Zij zijn snel bij u en helpen u graag. Wij helpen elk bedrijf en iedere particulier aan een mooi, nieuw dak. Mail Gonzalez Dakbedekking via info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij zijn uw dakdekker in Roden!