Dakdekker Leek

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Schakel ons dakdekkersbedrijf in Leek in!

Na een klus van onze dakdekker in Leek kan uw dak weer jaren mee. Of dat nu een kleine aanpassing betreft of een plat dak te isoleren. Dakdekkersbedrijf Gonzalez Dakbedekking is hét bedrijf voor het renoveren en bedekken van daken met kunststof, bitumineuze dakbedekkingen. Wij helpen graag zo veel mogelijk mensen. Zo klaren wij de klus bij zowel particulieren als bedrijven. En wat er ook moet gebeuren; wij draaien onze hand er niet voor om. Een dakrenovatie? Onze dakdekker snelt naar u toe. Moet uw dak voorzien worden van dakisolatie? Gonzalez Dakbedekking staat voor u klaar. Schakel ons vandaag nog in!

Onze dakdekker werkt in Leek met het beste materiaal

Wist u dat Gonzalez Dakbedekking maar liefst tien jaar garantie geeft op waterdichte daken? Dat durven wij aan, omdat wij enkel werken met de beste kwaliteit materialen. Elke klus wordt grondig afgewerkt door onze dakdekker. Wij hebben al vaak een dak in Leek onder handen mogen nemen. Misschien heeft u ons herkenbare witte busje al wel eens ergens zien staan.

Vaak vragen mensen ons eerst een dakinspectie uit te voeren. Deze is geheel vrijblijvend. Wij vertellen hen dan wat er mankeert. Vervolgens kan de klant altijd nog besluiten of onze dakdekker over mag gaan tot een dakrenovatie, dak isolatie of een geheel nieuw dak moet plaatsen bijvoorbeeld.

Gonzalez-dakbedekking-10-480x640

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Kernwaarden van onze dakdekker

Gonzalez Dakbedekking is niet voor niets een begrip in onder andere Leek. Veel bedrijven en particulieren hebben hun weg naar ons al gevonden. Dat is ook niet zo vreemd. Wist u dat wij bijvoorbeeld ook buiten kantoortijden werken, als u dat beter uitkomt? Wat ook een groot voordeel is, is dat u bij ons slechts één aanspreekpunt heeft. U kunt er dus van op aan dat al uw wensen en afspraken zorgvuldig bij ons terechtkomen en verwerkt worden. Zodra wij een bezoekje aan u in Leek brengen, hoeft u dus niet meermaals hetzelfde uit te leggen. Onze dakdekker in Leek is er al compleet van op de hoogte. Ons dakdekkersbedrijf heeft, zoals u merkt, kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij verlenen onze diensten in de volgende regio’s:

  • Leek
  • Hoogezand
  • Eelde
  • Haren
  • Roden
Dakdekker
Gonzalez-dakbedekking-2
Gonzalez Dakbedekking

Voorkomen daklekkage en schakel ons dakdekkersbedrijf in!

Laat uw dak in Leek niet langer verloederen en start met het laten isoleren van uw dak. Schakel nu onze dakdekker in. Mail Gonzalez Dakbedekking via info@gonzalezdakbedekking.nl. Voor een dakrenovatie, dak bedekking of dakisolatie. Onze dakdekker is in Leek voordat u het weet!