Dakkapel

Alles voor op uw dak

Heeft u een dakkapel die gerepareerd moet worden? Of wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Of wilt u nieuwe dakbedekking op uw pand die perfect om uw dakkapel heen wordt gevormd? Schakel dan de dakdekkers van Gonzalez Dakbedekking in. Zij zijn expert op het gebied van bitumineuze en EPDM dakbedekkingen. In het geval van dakkapellen komt dit perfect uit, omdat onze specialisten als geen ander weten hoe een dak afgewerkt moet worden. Ook om een kapel dus! Geen loshangende platen of lekkende hoekjes, maar een prachtig waterdicht geheel. Kijkt u mee naar ons aanbod?

Wij realiseren uw dakkapel en meer

Als u enkel een nieuwe dakkapel wilt hebben, dan komt Gonzalez Dakbedekking u graag helpen. Maar wist u dat wij nog veel meer op het gebied van daken doen? Zo komen wij ook graag bij u langs voor een dak reparatie. Of als enkel uw huidige dakkapel gerepareerd moet worden. Wilt u een volledig nieuw dak, inclusief kapel? Kies dan voor een dakrenovatie. Ook daar draaien onze ervaren vakmensen hun hand niet voor om. Wij hebben al heel veel bedrijfspanden en huizen mogen voorzien van strakke daken. Wij krijgen daar veel positieve reacties en complimenten op. Ook onze afwerking is uiterst netjes en kwalitatief hoogstaand. Wij geven zelfs 10 jaar garantie op een waterdicht dak. Dat zegt natuurlijk wel wat. Ook voor uw dakkapel is Gonzalez Dakbedekking dus de perfecte partner.

dakkapel

Kernwaarden van Gonzalez Dakbedekking

Er zijn veel bedrijven die een dakkapel kunnen plaatsen. Maar u wilt natuurlijk het allerbeste, voor ook nog eens een leuk prijsje. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven. Bij ons geen vluchtig werk. Geen afgeraffelde klussen. Geen onduidelijke afspraken. Wij werken netjes, leveren kwaliteit en gebruiken één aanspreekpunt. Ook als u een kapel wilt laten realiseren of repareren, dan hanteren wij onder andere de volgende kernwaarden:

  • Al onze vakmensen zijn ervaren
  • Onze experts werken allemaal vakbekwaam
  • Wij werken met alleen het beste materiaal
  • Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk
  • Uiteraard leveren wij de beste kwaliteit daken en dakkapellen

Contactgegevens

Welke klus u ook voor ogen heeft voor uw dak: Gonzalez Dakbedekking is uw ideale partner. Wacht niet langer en schakel onze experts in. Bel Gonzalez Dakbedekking via telefoonnummer 06-46543830. Mailen kan natuurlijk ook. Stuur uw mailtje met daarin uw vraag of verzoek naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij helpen u graag aan een nieuwe of verbeterde dakkapel!