Dakkapel

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Alles voor op uw dak

Heeft u een dakkapel die gerepareerd moet worden? Of wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Of wilt u nieuwe dakbedekking op uw pand dat perfect om uw dakkapel heen wordt gevormd? Schakel dan de dakdekkers van Gonzalez Dakbedekking in. Zij zijn expert op het gebied van bitumineuze en EPDM dakbedekkingen.

Onze specialisten weten als geen ander hoe een dak afgewerkt moet worden. Ook om een dakkapel dus! Heeft u een nieuwbouwhuis of bent u eigenaar van een boerderij? Wat voor pand of woning u ook heeft, bij Gonzalez Dakbedekking hebben we de expertise om op elk dak een dakkapel te plaatsen. Geen loshangende platen of lekkende hoekjes, maar een prachtig waterdicht geheel. Kijkt u mee naar ons aanbod?

dakkapel

Direct persoonlijk advies? Bel ons vrijblijvend!

Wij realiseren uw dakkapel en meer

Als u een nieuwe dakkapel wilt laten plaatsen komt Gonzalez Dakbedekking u graag helpen. Maar wist u dat wij nog veel meer op het gebied van daken doen? Zo komen wij ook graag bij u langs voor een dakreparatie. Ook als uw huidige dakkapel gerepareerd moet worden. Wilt u een volledig nieuw dak, inclusief kapel? Kies dan voor een dakrenovatie. Ook daar draaien onze ervaren vakmensen hun hand niet voor om. Wij hebben al heel veel bedrijfspanden en huizen mogen voorzien van strakke daken. Wij krijgen daar veel positieve reacties en complimenten op. Ook onze afwerking is uiterst netjes en kwalitatief hoogstaand. Wij geven zelfs 10 jaar garantie op een waterdicht dak. Voor het plaatsen van uw dakkapel is Gonzalez Dakbedekking de perfecte partner.

Spoeddiensten van Gonzalez Dakbedekking

Bij Gonzalez Dakbedekking doen we nog veel meer naast het plaatsen of het repareren van een dakkapel. Wij herstellen ook de mankementen aan uw dak. Heeft u bijvoorbeeld daklekkage in uw woning of bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact opneemt met een expert. Daklekkage kan namelijk zorgen voor schade aan aan muren of aan het plafond en hoe langer u wacht, hoe groter de schade wordt. Bij Gonzalez Dakbedekking kunnen we uw daklekkage met onze spoeddienst snel verhelpen. Meer weten over de diensten van Gonzalez Dakbedekking of over het plaatsen of renoveren van een dakkapel? Neem contact met ons op!

Dakisolatie door Gonzalez Dakbedekking

Als u uw dakkapel of dak wilt renoveren, bieden we bij Gonzalez Dakbedekking nog iets anders aan. De experts van Gonzalez Dakbedekking kunnen ook uw dak isoleren. Zij kunnen uw dak isoleren en compleet renoveren. Vraagt u zich af waarom u moet kiezen voor dakisolatie? Wij leggen het uit. Wist u dat ongeveer 25% van de warmte via het plafond weer naar buiten gaat? Als u die warmte in uw ruimte wil houden, kunt u uw dak laten isoleren. Dan hoeft u minder te stoken en houdt u de ruimte warmer. Goed voor u en voor uw portemonnee! Wilt u meer weten over onze diensten? Wilt u een afspraak maken om een dakkapel te laten plaatsen door Gonzalez Dakbedekking? Neem dan contact met ons op!

Gonzalez Dakbedekking
Dakbedekking3
dakbedekking-met-lood-e1470742794289

Kernwaarden Gonzalez Dakbedekking

Er zijn veel bedrijven die een dakkapel kunnen plaatsen. Maar u wilt natuurlijk het beste bedrijf dat scherpe prijzen hanteert. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven. Bij ons geen vluchtig werk, afgeraffelde klussen en onduidelijke afspraken. Wij werken netjes, leveren kwaliteit en u heeft één aanspreekpunt binnen Gonzalez Dakbedekking. Daarom kunnen we u ook een ruime garantie van 10 jaar bieden op al het werk dat door ons geleverd wordt. Ook als u een kapel wilt laten realiseren of repareren, werken wij met onder andere de volgende kernwaarden:

  • Al onze vakmensen zijn ervaren
  • Onze experts zijn vakbekwaam
  • Wij werken alleen met het beste materiaal
  • Onze medewerkers zijn klantvriendelijk
  • Wij leveren de beste kwaliteit daken en dakkapellen

Ons klantenbestand bestaat uit zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers. Zij zijn zeer tevreden over het werk dat wij leveren. Wilt u meer weten over de diensten van Gonzalez Dakbedekking, zoals het plaatsen van een dakkapel of een complete renovatie van uw dak? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Welke klus u ook voor ogen heeft voor uw dak: Gonzalez Dakbedekking is uw ideale partner. Wacht niet langer en schakel onze experts in. U kunt op onze website uw gegevens achterlaten in het contactformulier. U kunt ook bellen naar 06-46543830. Mailen kan natuurlijk ook. Dit kunt u doen naar info@gonzalezdakbedekking.nl. De experts van Gonzalez Dakbedekking zien er naar uit om uw dakkapel te plaatsen of te renoveren!