Dakbedekking

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Nieuw dak nodig?

Voor al uw dakzaken moet u bij Gonzalez Dakbedekking zijn. Wij zijn dé expert op het gebied van bitumineuze dakbedekking. U kunt ook een heel project door ons laten realiseren.

Als u een klus door Gonzalez Dakbedekking laat uitvoeren, dan weet u zeker dat uw dak voorzien wordt van het beste materiaal. En dat is nog niet alles. Lees verder en ontdek ook de andere mogelijkheden.

gonzalez

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Hier staat Gonzalez Dakbedekking voor

Onze vakmensen hebben al veel bezoeken gebracht aan diverse plaatsen in Noord-Nederland. Wij voeren allerhande klussen uit bij zowel bedrijven als particulieren. En wat dacht u van bijvoorbeeld het isoleren van uw dak via de beste dakisolatie? Uw pand verliest daardoor minder warmte via uw dak, wat u uiteindelijk vele stookkosten bespaart! Schakel dus voor al uw klussen op het dak de experts van Gonzalez Dakbedekking in. Velen zijn u al voorgegaan. Wellicht heeft u ons al eens zien rijden in ons bekende witte busje. Of misschien heeft u al eens één van onze specialisten aan het werk gezien op een dak. Wij krijgen veel positieve reacties en complimenten op onze daken. Wij zijn dan ook gepast trots op ons werk. Vanwege deze zekerheid in kwaliteit geven wij tien jaar garantie op een waterdicht dak. Wacht dus niet langer en kies er voor om ons bedrijf in Groningen uw dakbedekking aan te laten brengen!

Andere diensten van Gonzalez Dakbedekking

Bij Gonzalez Dakbedekking verhelpen we elk mankement aan uw dak. Of het nu een klein mankement betreft, of u daklekkage heeft: we helpen u graag. Wij leveren ook andere diensten zoals dakrenovatie voor particulier als zakelijk. Heeft u daklekkage aan uw bedrijfspand of woning? Dan is het belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp inschakelt. Daklekkage kan namelijk voor grote schade zorgen aan uw bedrijf of pand. Gelukkig kunnen wij bij Gonzalez Dakbedekking uw daklekkage met spoed verhelpen. Schakel daarvoor onze spoeddienst in. Wilt u dat wij in Groningen uw dakbedekking aanbrengen? Dan kunt u er ook over nadenken om uw hele dak te laten isoleren. Benieuwd naar de voordelen van dakisolatie? Hieronder leest u hier meer over.

Voordelen van dakisolatie

Bij Gonzalez Dakbedekking in Groningen isoleren we ook uw dak. Het maakt niet uit wat voor huis u heeft, onze specialisten hebben de vakkennis om elk huis te voorzien van dakisolatie. Benieuwd naar de voordelen van dakisolatie? Lees dan snel verder. Wist u dat er ongeveer 25% van de warmte het plafond in uw ruimte verlaat? Als wij uw dak isoleren, houdt u die 25% warmte vast in uw ruimte. Dat scheelt u ook nog eens stookkosten. Hieronder hebben wij nog meer voordelen op een rij gezet als u kiest voor dakisolatie:

  • Milieuvriendelijk
  • Kostenbesparend
  • Subsidiemogelijkheden
  • Gunstig voor uw EPC-rapport
  • Gunstig voor uw EPPB-rapport
gonzalez dakbedekkingen
Gonzalez-dakbedekking-2
FullSizeRender-1-480x360

Hier herkent u ons aan

Wij zijn uiteraard niet het enige bedrijf dat aan dakbedekking doet. Om ons toch te kunnen onderscheiden van anderen, hanteren wij bewust enkele mooie kernwaarden. Deze worden zeer gewaardeerd door onze klanten. Zo vinden zij het erg prettig dat wij één aanspreekpunt hebben. Alle afspraken zijn daardoor erg helder en negatieve verrassingen achteraf zijn daardoor uitgesloten. Ons klantenbestand bestaat uit zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers die erg tevreden zijn over ons en over het werk dat Gonzalez Dakbedekking in Groningen en omstreken levert. Onze specialisten hebben vakkennis en werken uitsluitend met de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat wij u over het algemeen een ruime garantie kunnen bieden. De garantie op het werk dat wij leveren is 10 jaar. Als u er dus voor kiest om uw werk in Groningen door Gonzalez Dakbedekking te laten doen, heeft u de komende jaren geen omkijken naar uw dak! Twijfelt over of uw dak nog helemaal veilig en goed is? Wacht niet langer en laat uw dak door Gonzalez Dakbedekking inspecteren. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Meer weten? Neem contact op met onderstaande gegevens.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf in Groningen dat uw dakbedekking (opnieuw) aan kan brengen? Twijfelt u of uw dak nog helemaal goed is en wilt u een geheel vrijblijvende inspectie door Gonzalez Dakbedekking? U begrijpt, Gonzalez Dakbedekking is uw ideale partner als het om uw dak gaat. Wij komen snel naar u toe om uw dak onder handen te nemen. mail ons naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Voor een betrouwbaar dat in Groningen uw dakbedekking aanbrengt moet u bij Gonzalez Dakbedekking zijn!