Plat dak isoleren

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Dakisolatie bespaart u veel kosten

Denkt u dat een plat dak isoleren u veel geld moet kosten? Dat valt gelukkig reuze mee. U kunt een plat dak geïsoleerd laten maken door de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking. Wij zijn de expert in het noorden op het gebied van bitumineuze dakbedekking. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor platte daken. Ze staan ten eerste bekend om hun waterdichtheid.

Daarnaast zijn ze UV-bestendig, zeer flexibel aan te brengen en uitermate sterk. Mocht u uw dak willen laten isoleren, dan kan dat prima onder deze materialen. Kijkt u mee naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Een plat dak isoleren is heel verstandig

De specialisten van Gonzalez Dakbedekking benadrukken maar al te graag dat het een zeer verstandige keus is een plat dak te isoleren. Graag leggen wij u uit waarom. Warme lucht stijgt. Als u uw huis of bedrijfspand verwarmt, dan gaat de meeste warmte dus naar boven. Het is bewezen dat tot maar liefst 25% van alle warmte ongemerkt ontsnapt via een plat dak. Dé manier om deze prettige warmte vast te houden is door daken goed te isoleren. Onze vakmensen doen dit erg graag voor u. Zij hebben al vele jaren ervaring met het isoleren van een plat dak.

Wist u dat dat niet het enige is dat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Zij draaien ook hun hand niet om voor een dak isolatie. Of dit nou een kleine of een grote is. Ook een volledige dakrenovatie realiseren zij met gemak. U kunt uiteraard ook een geheel vrijblijvende dakinspectie laten uitvoeren. Daarna kunt u altijd nog besluiten of onze medewerkers over mogen gaan tot het isoleren van een plat dak.

plat dak isoleren

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Dakisolatie? Vijf voordelen

Mocht u nog niet zeker weten welke voordelen een geïsoleerd plat dak u kunnen bieden, lees dan onderstaande voordelen nog even door. Het isoleren van uw dak is:

  • Milieuvriendelijk, omdat u minder energie verbruikt
  • Kostenbesparend, om diezelfde reden
  • Voordelig, vanwege subsidiemogelijkheden
  • Gunstig voor uw EPC-rapport
  • Positief voor uw EPPB-rapport

Kies ook voor blijvende warmte

Zoals u begrijpt houdt u met een goed geïsoleerd huis of bedrijfspand veel meer warmte vast. Het bespaart u dus al snel op stookkosten. Kies ook voor deze financiële meevaller.

Kies voor Gonzalez Dakbedekking. Mail onze vakmensen via info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij komen graag een plat dak isoleren!