Dakbedekking voor een plat dak

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

De dakspecialist in het noorden

Zoekt u de perfecte dakbedekking voor een plat dak? Neem dan eens contact op met de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking. Wij zijn dé specialist op het gebied van bitumineuze dakbedekking.

Dit zijn de materialen die perfect geplaatst kunnen worden op een plat dak. Waterdicht, hittebestendig, flexibel en zeer sterk. Wist u dat wij bovendien maar liefst tien jaar garantie geven op een waterdicht plat dak? Lees snel verder.

Dakbedekking voor een plat dak

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Dakbedekking voor platte daken

Zoals gezegd zijn onze medewerkers expert op het gebied van platte daken bedekken. Maar dat is niet het enige dat we doen. Wist u dat wij daken ook prima kunnen isoleren? U kunt na een dakisolatie van Gonzalez Dakbedekking weer jaren door met uw dak. Ook voor dakrenovaties kunt u prima bij ons terecht. Wat helemaal prettig is, is dat wij ook zeer ervaren zijn in het geïsoleerd maken van een plat dak. Dit is erg verstandig om te laten doen. Wist u bijvoorbeeld dat de warmte in uw huis of bedrijfspand tot wel 25% ontsnapt via uw dak? Door daken goed te isoleren blijft de warmte dus veel meer hangen. Dit bespaart u heel wat stookkosten! Wacht dus niet langer en neem contact op met Gonzalez Dakbedekking. Wij staan dan zeer spoedig voor u klaar. Onze contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Onze zekerheden

Als u dakbedekking voor een plat dak zoekt, dan kunt u dat prima via ons regelen. Er zijn uiteraard meer bedrijven die dit aanbieden, maar wij onderscheiden ons ten opzichte van hen op verschillende vlakken. Zo hoeft bij ons niet meermaals uw wensen uit te leggen. Wij gebruiken namelijk slechts één aanspreekpunt. Ook hoeft u niet bang te zijn voor vervelende verrassingen achteraf. Wij bespreken duidelijk en gedetailleerd de klus met u door en leggen alles helder vast. Onder andere deze werkzaamheden aangaande een plat dak pakken wij op:

  • Adviseren
  • Renoveren
  • Isoleren
  • Inspecteren
  • Gehele projecten

Contactgegevens

Onze ervaren vakmensen hebben al regelmatig een plat dak onder handen mogen nemen. Hierop krijgen wij vaak mooie complimenten. Vooral onze strakke en nette afwerking wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Volgt u ook als tevreden klant? Mail Gonzalez Dakbedekking naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Voor dakbedekking op een plat dak moet u bij ons zijn!