Bitumen dakbedekking

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Een kwalitatief dak

Zoekt u een betrouwbaar en bewezen dakdekkersbedrijf dat uw dak van bitumen dakbedekking kan voorzien? Mail dan snel naar de specialisten van Gonzalez Dakbedekking. Deze ervaren vakmensen pakken al uw klussen op aangaande bitumen dakbedekking. Dit gebeurt op uiterst professionele en nette wijze. Met enkel het beste materiaal.

Ook onze afwerking gebeurt zeer secuur, waardoor u weer jaren plezier heeft van een stevig en waterdicht dak. Op een waterdicht dak geven wij zelfs tien jaar garantie. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

bitumen dakbedekking

Direct persoonlijk advies? Mail ons vrijblijvend!

Wat is bitumen?

Zoals gezegd, Gonzalez Dakbedekking wordt beschouwd als dé expert op het gebied van bitumen dakbedekking. Wij leggen u daarom graag uit wat bitumen precies is. Bitumen is een duurzaam materiaal met een hoge waterdichtheid. Het heeft een enorme lange levensduur. Dat maakt het zo geschikt voor platte daken, die veel te verduren krijgen. Voor een plat dak, dat gevoelig is voor lekkages, is dakbedekking van bitumen dé oplossing. Maar wat is bitumen nu precies? Het is een viskeuze vloeistof, gewonnen uit ruwe aardolie. Zodra aardolie gedestilleerd wordt, blijft bitumen achter als zwaarste bestanddeel. De andere bestanddelen, zoals nafta en benzine, zijn er dan van gescheiden. Verder is het materiaal te herkennen aan de volgende kenmerken:

  • Duurzaam
  • Eenvoudig te verwerken
  • Hoge waterdichtheid
  • UV-bestendig
  • Handig voor platte daken

Gonzalez Dakbedekking is uw partner

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is het erg verstandig een dak van dit prachtige materiaal te laten realiseren. De professionals van ons dakdekkersbedrijf doen dit graag voor u. Wij hebben al bij heel veel particulieren en bedrijven zulk soort daken mogen maken. Dit zijn erg geslaagde projecten geweest, gezien wij er veel mooie complimenten op kregen. Vooral onze nette afwerking werd erg gewaardeerd. Ook het feit dat wij werken met slechts één aanspreekpunt bracht positieve reacties teweeg bij onze klanten. Alle afspraken die we maken worden helder vastgelegd. En alles gaat uiteraard zeer klantvriendelijk allemaal. Mocht u meer willen weten over onze werkwijze, ons materiaal of de mogelijkheden op uw dak, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende dakinspectie.

Uw dak is er klaar voor. U ook?

Bent er erover uit dat uw dak voorzien mag worden met een nieuwe nieuwe laag van prachtig materiaal? Mail dan vandaag nog de professionals van Gonzalez Dakbedekking. Mail ons via e-mailadres info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij leveren de beste bitumen dakbedekking!