Kunststof dakbedekking

Een milieuvriendelijk dak

Bent u op zoek naar een kunststof dakbedekking? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres. Wij worden beschouwd als dé specialist in het realiseren van daken van de kunststof EPDM. Wij hebben al bij heel veel bedrijven en particulieren de daken mogen voorzien van deze prachtige kunststof. Wilt u meer weten over dit materiaal en de werkzaamheden die Gonzalez Dakbedekking voor u kan uitvoeren? Lees dan snel verder.

De voordelen van een kunststof dakbedekking

Graag leggen wij u uit waarom wij ons gespecialiseerd hebben in dakbedekking van kunststof. Kunststof, zoals het praktische EPDM, is geschikt voor platte en hellende daken. Een van de grootste voordelen van dit materiaal is dat het heel licht en dun is. Het is daardoor makkelijk te bewerken en te plaatsen. Ook de milieuvriendelijke eigenschap heeft ons over doen halen ons toe te spitsen op dit materiaal. Er hoeft bijvoorbeeld geen brander aan te pas komen als daken bedekt worden met deze kunststof. Helemaal mooi is dat EPDM is veel gevallen 100% te recyclen is. Bent u al overtuigd? Hierbij nog enkele mooie voordelen:

  • Zeer elastisch (tot 400%)
  • Goed bestand tegen zuren en zouten
  • Enorm temperatuurbereik (van -35°C tot +120°C)
  • Goede weerstand tegen ozon en UV-stralen
  • Lange levensduur

kunststof dakbedekking

De voordelen van Gonzalez Dakbedekking

U weet nu welke voordelen EPDM met zich meebrengt. Maar graag benadrukken we ook nog even waarom kiezen voor ons dakdekkersbedrijf een zeer verstandige keus is. Wij zijn al jaren in het noorden van het land actief. Omdat wij eigenlijk altijd afscheid nemen van tevreden klanten, wordt onze klantenkring steeds groter. Misschien heeft u ook al eens mensen over ons werk gehoord? Of heeft u ons al eens aan het werk gezien? Ons welbekende witte busje rijdt ook door de gehele regio, dus de kans is groot dat u ons al eens gespot heeft. Als u op zoek bent naar de perfecte kunststof dakbedekking zijn wij ook úw ideale partner.

Bel ons nu

Wilt u uw bedrijfspand of woning laten voorzien van een prachtig dak? Een dak dat waterdicht is? U krijgt zelfs tien jaar garantie op een waterdicht dak van ons. Overtuigd? Bel dan nu de vakmensen van Gonzalez Dakbedekking via telefoonnummer 06-46543830 of via e-mailadres info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij komen snel langs met de beste kunststof dakbedekking!