EPDM dakbedekking

Het beste materiaal

Bent u op zoek naar een bedrijf dat EPDM dakbedekking bij u kan plaatsen of repareren? Dan bent u bij Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres! Onze vakmensen zijn al vele jaren ervaren in allerhande klussen in EPDM dakbedekking. Zij gebruiken hiervoor dan ook enkel het beste materiaal. Wij staan ook bekend om onze perfecte afwerking. Wij geven op een waterdicht dak van onze makelij maar liefst 10 jaar garantie. Klinkt u dit interessant in de oren? Lees dan snel verder!

Wat is EPDM nou eigenlijk?

Omdat Gonzalez Dakbedekking expert is op het gebied van EPDM dakbedekking, leggen wij u graag even uit wat EPDM precies is. EPDM is ontwikkeld in de jaren ‘60 van de vorige eeuw. EPDM is de afkorting van Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Deze stoffen samen vormen terpolymer; een polymeer bestaande uit 3 monomeren die aan elkaar verbonden zijn. Gemengd met roet en andere vulstoffen wordt dit uiteindelijk een makkelijk monteerbaar soort rubber. EPDM vertoont diverse positieve eigenschappen zoals:

  • Goed bestand tegen zuren en zouten
  • Groot temperatuurbereik (van -35°C tot +120°C)
  • Goede bestendigheid tegen ozon en UV-stralen
  • Levensduur van ten minste 50 jaar

Daarom Gonzalez Dakbedekking

U begrijpt, EPDM is een erg prettig materiaal. Schakel dus vandaag nog een dakdekker van Gonzalez Dakbedekking in. Velen zijn u al voorgegaan. Zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben van velen van hen mooie complimenten gekregen op ons werk. Het werd zeer gewaardeerd dat wij snel, doch netjes en secuur werken. Ook het feit dat wij slechts één aanspreekpunt hebben, leken veel klanten erg prettig te vinden. Onze medewerkers zijn verder allemaal al jaren ervaren, zijn vakbekwaam en zeer klantvriendelijk. Wist u dat u hen ook langs kunt laten komen voor een geheel vrijblijvende dakinspectie? Zij controleren wat de huidige staat van uw dak is en wat er eventueel aan kan of moet gebeuren. U staat dan altijd vrij te besluiten of onze specialisten direct de klus mogen klaren. Bent u al overtuigd? Neem dan snel contact met ons op.

Onze contactgegevens

Bel ons vandaag nog en het welbekende witte busje van Gonzalez Dakbedekking staat voordat u het weet voor uw deur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 06-46543830 of via e-mailadres info@gonzalezdakbedekking.nl. Wij leveren de beste EPDM dakbedekking!

EPDM Dakbedekking