Dak reparatie

Is uw dakbedekking stuk?

Er zijn verschillende redenen waarom een dak reparatie nodig kan zijn. Misschien beginnen er wat hoekjes van platen los te laten? Of begint uw dak op diverse plakken te lekken? Het is dan zaak zo spoedig mogelijk een dak reparatie te laten realiseren. Als u dat niet doet, dan wordt de kans op blijvende schade steeds groter. En de kans op hogere kosten dus ook. Besluit daarom vandaag nog de experts van Gonzalez Dakbedekking in te schakelen voor een dak reparatie.

Dankzij een dak reparatie gaat uw dak nog jaren mee

De vakmensen van Gonzalez Dakbedekking zijn dé expert als het gaat om EPDM en bitumineuze dakbedekking. Zij volgen de ontwikkelingen van deze materialen op de voet. Zij gebruiken daardoor ook alleen maar het allerbeste materiaal voor op uw dak. Onze daken zijn UV-bestendig, flexibel, sterk en waterdicht. Hebben wij een nieuw, waterdicht dak bij u gerealiseerd? Dan ontvangt u daar maar liefst tien jaar garantie op. Met een dak na een dak reparatie van onze hand kan uw dak dus weer jaren mee. Weet u nog niet precies wat er mis is aan uw dak, maar lijkt een dak reparatie ongetwijfeld nodig? Laat één van onze vakmensen dan alvorens de reparatie een dakinspectie uitvoeren. Deze is geheel vrijblijvend. Na deze inspectie krijgt u helder te horen wat de staat van uw dak is. U kunt dan altijd nog besluiten of er inderdaad een dak reparatie plaats moet vinden of dat u liever voor een volledige dakrenovatie gaat. Er kan zelfs besloten worden direct het dak te isoleren, als dat nog niet gebeurd is. Kortom, Gonzalez Dakbedekking is de oplossing!

Onze specialisten

Zoals gezegd weet u bij Gonzalez Dakbedekking zeker dat u te maken heeft met de beste specialisten in het vak. Maar los van hun ervaring en vakbekwaamheid, zijn zij ook nog eens zeer klantvriendelijk. Helemaal mooi is dat u bij Gonzalez Dakbedekking maar één aanspreekpunt heeft. Al uw wensen en afspraken komen dus heel helder door. Hierbij nog even onze pluspunten op een rij:

  • Het beste materiaal
  • De hoogste kwaliteit
  • De vriendelijkste medewerkers
  • De beste ervaring
  • Het best bekend in het noorden

 

dak reparatie

Het is tijd voor een dak reparatie

U begrijpt, het is niet verstandig lang te wachten met het laten repareren van uw dak. Bel ons nu via telefoonnummer 06-46543830 of e-mailadres info@gonzalezdakbedekking.nl voor een snelle, professionele en kwalitatieve dak reparatie!