Dak reparatie

  • Actief Sinds 2006
  • Vakwerk
  • 100% Klantgericht
  • Alles Onder 1 Dak
  • Actief In Groningen E.O.

Is uw dakbedekking stuk?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw dakreparatie kan verzorgen? Dan bent u bij Gonzalez Dakbedekking aan het juiste adres! Er zijn verschillende redenen waarom een dakreparatie nodig kan zijn. Misschien beginnen er wat hoekjes van platen los te laten? Of begint uw dak op diverse plekken te lekken? Het is dan zaak zo spoedig mogelijk een dakreparatie te laten realiseren.

Als u dat niet doet, dan wordt de kans op blijvende schade steeds groter. En de kans op hogere kosten dus ook. Besluit daarom vandaag nog de experts van Gonzalez Dakbedekking in te schakelen voor een dakreparatie.

Dakdekker

Direct persoonlijk advies? Bel ons vrijblijvend!

Dankzij een dakreparatie gaat uw dak nog jaren mee

De vakmensen van Gonzalez Dakbedekking zijn dé expert als het gaat om bitumineuze dakbedekking. Zij volgen de ontwikkelingen van deze materialen op de voet. Zij gebruiken daardoor ook alleen maar het allerbeste materiaal voor op uw dak. Onze daken zijn UV-bestendig, flexibel, sterk en waterdicht. Hebben wij een nieuw, waterdicht dak bij u gerealiseerd? Dan ontvangt u daar maar liefst tien jaar garantie op. Na een dakreparatie van onze hand kan uw dak weer jaren mee.

Dak inspectie door Gonzalez Dakbedekking

Weet u nog niet precies wat er mis is aan uw dak, maar lijkt een dakreparatie nodig? Laat één van onze vakmensen dan alvorens de reparatie een dakinspectie uitvoeren. Deze is geheel vrijblijvend. Na deze inspectie krijgt u helder te horen wat de staat van uw dak is. U kunt dan altijd nog besluiten of er inderdaad een dakreparatie plaats moet vinden of dat u liever voor een volledige dakrenovatie gaat. Er kan zelfs besloten worden direct het dak te isoleren, als dat nog niet gebeurd is. Kortom, Gonzalez Dakbedekking biedt de oplossing!

Plaatsen van dakramen en andere diensten

Naast dakreparatie kunt u bij Gonzalez Dakbedekking ook terecht voor andere diensten. Wij plaatsen bijvoorbeeld ook dakbedekking. Onze specialisten zijn dé expert op het gebied van bitumineuze dakbedekking. Wilt u al langere tijd extra licht op uw bovenverdieping? Gonzalez Dakbedekking plaatst ook dakramen. Het maakt niet uit of u een nieuwbouwhuis heeft of dat u de eigenaar bent van een oude boerderij: bij Gonzalez Dakbedekking hebben we specialisten in huis die op elk huis een dakraam plaatsen. Of u nu een dak reparatie of een dakrenovatie nodig heeft, de experts van Gonzalez Dakbedekking helpen u graag.

Gonzalez Dakbedekking
Gonzalez-dakbedekking-2
Gonzalez Dakbedekking

Spoeddienst bij daklekkage

Heeft u daklekkage in uw woning of bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk hulp inschakelt van experts! Daklekkage kan namelijk zorgen voor grote schade aan muren of aan het plafond in uw woning of bedrijfspand. Hoe eerder u de schade meldt, hoe minder het u kost! Bij Gonzalez Dakbedekking repareren wij snel uw daklekkage met onze spoeddienst. Meer weten over dakreparatie door Gonzalez Dakbedekking? Neem contact met ons op!

Dak isoleren bij een dakrenovatie

Wilt u een dakrenovatie laten doen door Gonzalez Dakbedekking? Er zijn nog meer mogelijkheden. Als u een dakrenovatie wilt laten doen, is het handig om ook na te denken over een dakisolatie. Dit kan tegelijkertijd gedaan worden door onze specialisten. Wist u dat 25% van de warmte in uw woning of pand via het plafond weer naar buiten gaat? Als u uw dak laat isoleren, houdt u die warmte dus binnen en heeft u minder stookkosten. Dakisolatie is goed voor uw portemonnee en voor het milieu! Wilt u meer weten over dakisolatie, dakrenovatie of dakreparatie? Neem dan contact met ons op!

Onze specialisten

Als u kiest voor Gonzalez Dakbedekking, krijgt u specialisten over de vloer die erg vakbekwaam zijn. Zij hebben jarenlange ervaring en zij ook zeer klantvriendelijk. Bij Gonzalez Dakbedekking heeft u één aanspreekpunt en dat is handig voor alle afspraken die gemaakt worden. Al uw wensen en afspraken komen dus heel helder door. Hierbij nog even onze pluspunten op een rij:

  • Wij werken met het beste materiaal
  • Wij leveren de hoogste kwaliteit
  • Onze medewerkers zijn erg vriendelijk
  • Wij hebben veel ervaring
  • Gonzalez Dakbedekking staat goed bekend in het noorden van Nederland

Onze klanten zijn zeer tevreden over het werk dat wij leveren. Onze klantenbestand bestaat uit zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Bent u voor uw woning of bedrijfspand op zoek naar een bedrijf dat uw dak reparatie of uw dakrenovatie verzorgt? Neem contact op met Gonzalez Dakbedekking.

Het is tijd voor een dakreparatie

Is uw dak toe aan dakreparatie of wilt u een dakraam laten plaatsen? Twijfelt u of uw dak nog wel veilig is en wilt u een vrijblijvende dakinspectie? Dat kan bij Gonzalez Dakbedekking, onze specialisten helpen u graag. U kunt uw gegevens achterlaten op het contactformulier op onze website. U kunt ook bellen naar 06-46543830. Mailen kan natuurlijk ook. Dit kunt u doen naar info@gonzalezdakbedekking.nl. Bij Gonzalez Dakbedekking helpen we u graag met een dakreparatie!